Мобилни услуги

Nokia N9 само в търговската мрежа на VIVACOM

Апаратът влиза на българския пазар в началото на 2012 г. с пакет Net&Call Super Max

Най-чаканият модел на Nokia, N9 дебютира в България само в магазинната мрежа на VIVACOM. Апаратът струва 27.90 лева на месец с две годишен лизинг и се предлага в комбинация със смартфон-плана Net&Call Super Мах, който включва 5 GB трафик на максимална скорост, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 90 минути към мрежите на останалите мобилни оператори.

N9 разполага с MeeGo операционна система (OS), 1 GB RAM и 16GB вградена памет. Има 3.9 инча (480x854) капацитивен чувствителен на допир екран, допълнен със защитено против надраскване стъкло, което се слива с гладкото тяло на телефона.

Устройството се отличава още с 8 MP камера с оптика Carl Zeiss, заснемане на видео с HD качество, богата селекция от приложения, голям набор от игри, музика, e-mail в движение, бърз мобилен уеб браузър, гласова навигация, както и специално разработено Drive приложение, което е оптимизирано за ползване в колата чрез прости touch функции. Мултитаскингът пък дава възможности за лесна работа с няколко приложения едновременно. Моделът поддържа HSDPA 14.4 Mbit/s, Wi-Fi, A-GPS и разполага с бърз 1GHz процесор, чрез който процесите в телефона се изпълняват мигновено.

via: Vivacom

Етикети: апарати nokia