Мобилни услуги

Globul предлага ексклузивно Huawei MediaPad от днес

GLOBUL предлага ексклузивно Huawei MediaPad – първият 7-инчов таблет в света с версия 3.2 на операционната система Android Honeycomb. От днес, моделът е наличен в магазините на GLOBUL и GERMANOS в цялата страна.

Huawei MediaPad разполага с двуядрен 1.2 GHz Qualcomm процесор и 1 GB оперативна памет, които позволяват бърза и едновременна работа с множество приложения. Устройството има 8GB вградена памет и слот за microSD карта. Благодарение на своя 7-инчов сензорен капацитивен дисплей и 5-мегапикселова камера, таблетът осигурява изключително визуално представяне като позволява запис и възпроизвеждане на Full HD видео. Освен това Huawei MediaPad разполага с предна 1,3-мегапикселова камера за видеоразговори.

Елегантен и компактен, Huawei MediaPad впечатлява със своя стилен алуминиев корпус, 10,5-милиметров профил и тегло от едва 390 грама, а батерията осигурява до шест часа автономна работа на устройството. Таблетът предоставя пълен набор от възможности за безжична свързаност чрез вградения си 3G интернет модем, Wi-Fi и Bluetooth, и поддържа GPS/A-GPS функционалност.

GLOBUL предлага Huawei MediaPad с 24 месеца гаранция и с предварително инсталиран четец за електронни книги, офис пакет Documents To Go, игри, Facebook и Twitter, както и пълна поддръжка на Adobe Flash 10.3.

Huawei MediaPad се предлага единствено в магазините на GLOBUL и GERMANOS на цена от 29,90 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за абонаментна програма за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited.

Етикети: таблети