Мобилни услуги

M-tel пуска онлайн магазин

Телекомът разширява начините за обслужване на клиенти чрез новия си виртуален магазин

Дни преди Коледа М-Тел «отвори» вратите на още един свой магазин, този път в онлайн пространството. Компанията даде старт на мащабен проект, с който цели да разшири портфолиото си от различни начини за обслужване на клиенти, като отвори свой онлайн магазин на адрес http://eshop.mtel.bg

В онлайн магазина на М-Тел се предлагат всички продукти и услуги от портфолиото на телекома. Плановете на компанията са до една година чрез магазина да бъдат обслужвани средно по 500 поръчки на ден.

Проектът е интегриран с всички корпоративни системи на М-Тел, което позволява на крайния потребител да използва един профил за сайта на компанията и за онлайн магазина, да получава SMS-известия за поръчки и други. Сигурността на личната информация е гарантирана чрез AES 256-битово криптиране, а освен това сайтът е преминал специализирани тестове за сигурност, извършени от външна одиторска фирма.

Благодарение на онлайн магазина на М-Тел, всеки потребител може да спести време, а продуктът или договорът му ще бъдат доставени безплатно с куриер, директно до вратата. Клиентите могат да плащат в онлайн магазина на М-Тел чрез ePay.bg и с паричните преводи EasyPay.

Потребителите ще могат да се възползват от актуалните предложения за телефони, смартфони, лаптопи, таблети и аксесоари, да се информират и да закупуват нови оферти и абонаментни планове, дори да преподпишат своя договор, без да е необходимо да посещават офис на оператора. Предлагат се и услуги за дома като домашен телефон, цифрова телевизия и интернет. Потребителите на М-Тел Клуб ще имат възможност да използват своите точки за отстъпки в онлайн магазина. Продуктите, услугите и комбинациите от тях могат да бъдат филтрирани лесно и интуитивно, така че всеки клиент да намери бързо това, което най-добре отговаря на нуждите му.

Основен партньор на М-Тел в осъществяването на този проект е Mirchev Ideas, чиято платформа за онлайн продажби Summer Cart е в основата на онлайн магазина на телекома.